Filosofie achter Hecate’s driesprong

Hecate’s driesprong is een praktijk voor complementaire zorg. Het is gericht op het zo breed mogelijk ondersteunen van jou! Daarbij ligt het zwaartepunt op het herstellen van je gevoel van welzijn en eigen kracht. Daarvoor worden verschillende technieken ingezet uiteenlopend van magnetiseren, Touch for Health tot gesprekstechnieken.

Ik ben Esther Kuijpers. Oorspronkelijk werkzaam in de communicatiesector. Mijn nieuwsgierige geest leidde me echter langs vele vreemde paden. Mijn levensmotto is dan ook “je bent nooit te oud om te leren” (in de breedste zin des woords!). Gaandeweg ontdekte ik dat mijn grootste passie toch lag in het helpen van anderen. Vooral bij het laten ontdekken dat ze zelf zo veel meer kunnen dan ze doorhebben!

Via magnetiseren, reiki en Touch for Health heb ik de mogelijkheid om mensen te helpen. Of het nu gaat om pijnverlichting, een diepere ontspanning of te helpen met het opruimen van hun bureau én hun hoofd. Het kan allemaal. Waarom? Omdat jij als totaalplaatje telt!

Een behandeling in de praktijk kijkt verder dan symptoombestrijding. Ik wil je laten ontdekken hoe leuk je bent, hoeveel kracht je in je hebt en wat jij op dit moment het meeste nodig hebt. Hecate’s driesprong is een plek waar jij je verhaal kwijt kunt, tips en adviezen kunt krijgen als je dat wilt, of gewoon even echt tijd voor jezelf kunt krijgen. Al dan niet met een Touch for Health balans of energetische behandeling.